Executive Coaching

 


,,Executive Coaching” je poseban program namenjen rukovodiocima na visokim pozicijama. Kroz Executive coaching u prilici sam da prenesem svojim klijentima ono što sam sama saznavala tokom svojih 17+ godina aktivne korporativne karijere. Sve ono što se kroz moje lično iskustvo i profesionalno usavršavanje iskristalisalo kao moćan i impresivan program, pretočila sam u Executive coaching program.


Neka od pitanja kojima se u okviru Executive coaching-a možemo baviti, ukoliko su interesantna i značajna za klijenta:

  • Kako na najbolji način da iskoristite veštine, znanja, iskustva i resurse koje već imate za rast i napredak u današnjem ubrzanom i promenljivom poslovnom okruženju?

  • Kako da postanete i ostanete konkuretni?

  • Kako da poboljšate svoj učinak i dostignete svoj maksimum, a da to nije na uštrb vaših druga interesovanja?

  • Kako da motivišete druge da vas prate i ostvare ciljeve koji su vama važni?

  • Kako da merite svoj uspeh?

I mnoga druga pitanja, koja su vam poznata unapred, ali i ona koje će se pojaviti u toku coaching procesa.

Pokrenite promenu u sebi, svom timu, svojoj kompaniji i postignite fantastične rezultate.

U poslovnom svetu, rezultati su jedino što je važno.Za one koji su spremni da podignu svoju karijeru na sledeći nivo, Executive coach će vam pomoći da to postignete. Moj  Executive coaching donosi rezultate koji su značajni za vas, kao Executiv-a, i od značaja za vašu organizaciju.

Visoke performanse i uspeh su rezultat izbora, baš kao i izbor koji mnogi čine angažujući ličnog Executive coach-a.
 
Od vrhunskih Executiv-a se očekuje da ostvaruju najbolje rezultate i da se predstvaljaju u najboljem svetlu svaki dan. U današnjem dinamičnom poslovnom svetu, uspešnima takođe treba refleksija, podrška i motivacija da ostanu na vrhu i vode igru na svoj način i prema svojim merilima i normama.

Executive coaching program se izvodi u formi „1 na 1“ sesija u prostorijama CC Sidro, prema dinamici koja se dogovara između coach-a i klijenta.

Potpuna diskrecija je zagarantovana.

Fokus programa je na razvoju sposobnosti i veština koje su ključne za uspeh u korporativnom okruženju, a tiču se postavljanja i ostvarivanja ciljeva, razvoju komunikacionih, upravljačkih, organizacionih, ličnih sposobnosti klijenta.

Posebna pažnja je na umeću davanja i primanja feedback-a, kao moćnog instrumenta napretka klijenta koji, kad se potpuno usvoji, omogućava klijentu da se razvija dugo nakon završenog coching programa. Tačan opseg programa, kao i metode i alatke koje coach koristi, se dizajniraju za svakog klijenta, a u skladu sa njegovim potrebama, pozicijom u korporaciji, očekivanim rezultatom coaching procesa, trendovima i novim otkrićima u coaching industriji.

Ako ste spremni za fokusiranu akciju koja donosi rezultate, pozovite Coaching centar "Sidro" još danas i dogovorite prvu besplatnu konsultaciju.
.