Moje žensko JA

 

 

„Moje žensko Ja“ je autorski program CC Sidro, nastao iz potrebe da se prepoznaju, vrednuju i razvijaju posebne vrednosti i sposobnosti žena na rukovodećim pozicijama u korporaciji. Uspešna žena je lider koji donosi posebnu dobrobit korporaciji u kojoj radi, ne samo u vidu promena koje unosi u korporativne komunikacije i medjuljudske odnose, već i u specifičnom načinu postizanja boljih rezultata poslovanja.

Postalo je opšte prihvaćeno uverenje da žena može uspeti u poslovnom svetu samo ako se ponaša kao muškarac. Muški model ponašanja je možda dominantan, ali ni slučajno nije garancija za uspeh. Naprotiv. 

Žene koje usvoje ovo uverenje, uporno pokušavaju da imitiraju muškarce u upravljanju, u komunikaciji, u ponašanju, čak i onda kad je takav manir u suprotnosti sa njihovim isitnskim, unutrašnjim ženskim bićem. Neke žene i uspeju da izgrade uspešne karijere korišćenjme muškog modela ponašanja, ali otrežnjenje dolazi kada spoznaju da su imitirajući muškarce izneverile ženu u sebi. I onda - ugase im se zvezde u očima. A zvezde u očima su imanentne ženskom biću, kakvo god to žensko biće bilo.

Nismo sve žene iste, pa ni naša ženska bića nisu ista, naša merila uspeha i životnih ciljeva nisu ista, ali sve se radjamo sa zvezdama u očima.

U toku svoje duge korporativne karijere, naučila sam kako da uspem u korporativnom svetu, kako da se kroz taj svet krećem lako i lepo, kako da uživam u svom poslu, svojoj porodici, svojim umetničkim interesovanjima, u sebi. Naučila sam kako da budem sirena medju ajkulama.

Sva ta znanja i iskustva, dopunjena stručnim znanjima iz oblasti menadžmenta i caching-a, upotrebila sam da kreiram coaching program "Moje žensko ja". 

Ženski život je divan, inspirativan, bogat. Pozovite Coaching centar "Sidro", zakažite svoju prvu besplatnu konsultaciju i otkrijte kako su divne vaše zvezdane oči.