Imali ste sjajnu ideju, skupili još par prijatelja sa komplementarnim znanjima i veštinama i napravili svoju malu IT firmu. Bili ste StartUp. Do 5 zaposlenih, start up koncept poslovanja, organizacije, vrednosti, motivacije je sasvim održiv. A kad se posao dovoljno proširi, potrebni su vam novi zaposleni, dolaze vam novi klijenti, spoljni saradnici, partneri, komunikacije na višem nivou sa bankama, udruženjima,organizacijama. Više niste Start Up. Pravila igre se menjaju. A da li ste zreli i spremni da budete IT kompanija?

U tom delikatnom trenutku razvoja kada je potrebno da učinite značajan iskorak u pravcu profesionalizacije vaše firme, olakšajte sebi prelaz na sledeći nivo i ne dozovlite da ponavljate greške koje su mnogi pre vas već napravili, ali i naučili kako da ih isprave.

"Coach IT, grow IT" program je autorski rad Coaching centra "Sidro" baziran na višedecenijskom iskustvu u radu sa i rukovodjenju IT firmama. Verujte, u vašim brigama, sumnjama, dilemama niste ni sami ni usamljeni. Sve IT (a dobrim delom i ostale) firme prolaze kroz iste faze razvoja i susreću se sa istim ili vrlo sličnim temama. 

Kroz ceo set radionica obradjuju se teme od bazičnih pitanja vizije, misije i vrednosnog sistema firme, preko E(mploye) V(alue) P(proposition) i razvoja posebnih veština koje su neophodne zaposlenima kako bi dali svoj puni doprinos uspehu firme, do razvoja Team Lead-ova, menadžera i kreiranja funkcionalnih timova.

Smatram posebno značajnom radionicu "First time employee" jer je ona odličan dodatak klasičnom "on boarding"-u koji većina IT firmi organizuje interno za svakog novog zaposlenog.

Struktura ovih osam radionica je definisana, a sadržaj se prilagodjava specifičnim potrebama svake firme. Sve radionice su interaktivne, gde je trener fasilitator procesa i suptilnim metoda vodi radionicu ka postizanju zadatih ciljeva treninga. Moguće je ugovoriti izvodjenje celog programa ili izabrati individualne radionice iz programa.

Za detalje, pozovite Coaching centar "Sidro" (+069 2274 376) ili mila@sidrocoaching.rs