Usluge

 


Specijalizacija Coaching centra "Sidro" je poslovni coaching.

Poslovni coaching se razlikuje od drugih vrsta coaching-a po tome što je namenjen pojedincima ili grupama u okviru kompanija i teme na kojima se radi, kao i ciljevi kojima se teži su vezani za poslovno okruženje. Poslovni coach pomaže klijentu da otkrije kako promena  ličnih osobina i perspektiva može da utiče na poslovne procese i odnose, kao i na ulogu koju klijent ima u tim procesima.

Poslovni coaching može imati različite forme (pojedinačni coaching ili tim coaching) i može biti usmeren ka ostvarenju različitih ciljeva (postavljanje ciljeva za pojedinca ili tim, rešavanje problema, razvoj liderskih veština, poboljšanje komunikacije i saradnje u okviru tima, motivacija tima za ostvarenje željenog cilja itd).

U Coaching centru "Sidro" razlikujemo različite specijalizovane programe:


· Executive Coaching, individualni program podrške za visoko pozicionirane direktore i rukovodioce,


· Lider kao Coach, program namenjen budućim liderima,


· Moje žensko ja, autorski rad Coaching centra "Sidro", namenjen poslovnim ženama koje se nalaze na ili streme ka visokim liderskim pozicijama.


· Customer Experience coaching  je inovacija u coaching praksi i namenjena je unapredjenju odnosa koje klijent ili kompanija imaju sa svojim klijentima, korišćenjem coaching tehnika.

 

Koji je pravi coachnig model za vas? Pozovite Coaching centar "Sidro" danas i zakažite prvu besplatnu konsultaciju.